COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ieri, 1839 de oameni au intrat în RM: Doi dintre ei, preluați de ambulanță

Ieri, 1839 de oameni au intrat în RM: Doi dintre ei, preluați de ambulanță

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 651 traversări.

Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1 839 traversări persoane, dintre care 897 treceri la frontiera moldo-romînă, 642 treceri la frontiera cu Ucraina și 300 treceri a frontierei aeriene (rute charter).

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost:
PTF Leușeni – 601 traversări persoane;
PTF Aeroport Chișinău – 300 traversări persoane (rute charter);
PTF Tudora – 205 traversări persoane;
PTF Sculeni – 192 traversări persoane;
PTF Otaci – 184 traversări persoane.

În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 2 651 persoane și completate 1 839 de fișe epidemiologice individuale. La fel, au fost completate și semnate 1 348 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării în termen de 72 de ore a primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.


Prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere Otaci, s-au înregistrat 118 cetățeni moldoveni, repatriați din Federația Rusă. Prin punctul de trecere Sculeni a fost autorizată intrarea în Republica Moldova a 74 de conaționali, care au revenit din Marea Britanie cu o rută charter pînă la Aeroportul Iași și ulterior, tranzit România. În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a două rute charter din Dubai și Londra, fiind înregistrați 300 de pasageri moldoveni. Doi călători au prezentat stare febrilă și conform procedurii de operare a fost anunțat serviciul de urgență 112, care a și preluat persoanele.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load