COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Iată ce a făcut un tînăr din Leova

Iată ce a făcut un tînăr din Leova

Un tînăr de 19 ani din Leova a fost reținut de polițiștii din sectorul Buiucani ai Capitalei. Acesta este cercetat pentru furtul unui automobil, transmite NOI.md cu referire la sputnik.md.

Potrivit Poliției, cazul a avut loc la data de 2 decembrie. Poliția a fost alertată de un bărbat de 36 de ani, din Durlești, a anunțat că i-a fost furat automobilul.

Acesta le-a spus polițiștilor că a parcat mașina pentru cîteva zile după care a plecat de acasă, iar cînd s-a întors nu a mai găsit-o. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 100 de mii de lei.


Tînărul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicînd că a sustras automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș, ulterior avariind-ul. Automobilul a fost ridicat și returnat proprietarului. Este de menționat că anterior suspectul a fost atras la răspundere pentru infracțiuni similare.

Tînărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport, care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load