COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2952
Puterea stiri: 6754

IarmarEco se va desfășura în Parcul Valea Trandafirilor din Capitală ©

17 sep. 12:45   Societate
1717 0

Produse naturale și de artizanat, spațiu de promovare a antreprenoriatului social, ateliere creative pentru toate vîrstele, eco-premii și o zonă pentru fotografii și amintiri frumoase.

Toate acestea vă așteaptă la IarmarEco 2021, pe 26 septembrie, între orele 11:00 și 18:00, în Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei, transmite Noi.md cu referire la curentul.md.

Ajuns la cea de-a 9-a ediție, Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social, pe scurt, IarmarEco, își propune să promoveze oportunitățile ecologice, antreprenoriatul social, inițiativele sociale, dar și un stil de viață responsabil și sustenabil.

„IarmarEco este o combinație deosebită între iarmaroc, networking, ateliere creative și prezentări interactive, ceea ce îl face un eveniment unic în peisajul ecologiei și al activismului social din Moldova”, a menționat Aina Idrisova, coordonatoarea proiectului.

Evenimentul din acest an își propune să promoveze antreprenoriatul social la nivel național. Astfel, în cadrul evenimentului vor participa circa 100 de expozanți și antreprenori sociali din toată țara, care își dezvoltă inițiativele cu grijă față de oameni și mediu.

„Pandemia de coronavirus a lovit dur antreprenorii locali. De aceea, ne propunem ca IarmarEco 2021 să fie o platformă prin care producătorii locali să-și promoveze produsele și consumul local, să discute cu potențialii cumpărători și să-și creeze relații durabile cu aceștia”, a menționat coordonatoarea proiectului Aina Idrisova.

Pentru a evita riscul infectării cu COVID, vom întreprinde un șir de măsuri epidemiologice, astfel încît atît expozanții, cît și vizitatorii să fie în siguranță.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽