Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 390
Eurovision stiri: 428

Ia-ți familia și vino la concert: „DAAC-Hermes” organizează un festival de excepție ©

9 iul. 2021,, 18:20   Societate
3585 0

Pe 17 iulie, 2021, începînd cu ora 14:00, Orheiul Vechi va găzdui festivalul de muzică acustică „Miorița Verde Fest”, un eveniment important pentru cei care iubesc muzica acustică live, natura, comunicarea, folclorul, tradițiile populare și pentru care nu este indiferentă soarta perlei Moldovei - rezervația naturală și culturală „Orheiul Vechi”.

În cadrul evenimentului, veți avea posibilitatea să gustați și să cumpărați vinuri NOVAK WINERY, produse din soiuri de struguri moldovenești, ceaiuri naturale de la DOMnMORARU, productia BANANA ART și multe altele.

Cei care vor încinge atmosfera vor fi Roman Iagupov, TRIGON, Lidia Isac, Mark Oselschi Jazz Trio, Cristina Scarlat, Stela Botez (Fata cu cobza), Kwathula & Bolamba Lokole (Art Labirint), Manjul & Petr Petcovici (Gagauz Eri, Moldova), Diana Matvei & Dmitrii Toma, DJ Android, Denis Ryshkovoy.

Partenerul general al Festivalului este compania DAAC-Hermes S.A.”, primul importator din Moldova, care a început să vândă oficial mașini electrice și plug-in hybrid. În cadrul evenimentului se planifică expoziția automobilelor electrice si hybrid a brandurile auto: Jaguar, Volvo, Mazda și Renault.

Partenerul festivalului este complexul turistic „Vila Etnica”, pe teritoriul căruia va avea loc Festivalul.

Organizatorii vor să atragă atenția asupra problemelor de mediu ale acestui minunat loc, nevoia de a proteja râul, aerul, terenul celei mai faimoase rezervații naturale din Moldova.

Numărul de oaspeți este limitat, nu mai mult de 150 de persoane, pentru a respecta standardele sanitare în timpul pandemii.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?