COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

I-a promis că o ia de nevastă și a determinat-o să-i dea 110 mii lei

Un tînăr de 26 de ani, deținut în penitenciarul nr.12, din orașul Tighina, și-a creat un profil fals pe o rețea de socializare, a curtat o femeie și i-a promis că o ia de nevastă.

Această a căzut în plasa deținutului, a luat credite și i-a adus bani în penitenciar, la rugămintea acestuia, suma ajungînd la 110 mii lei.

Femeia, în vîrstă de 43 de ani, a înțeles că este trasă pe sfoară și s-a adresat la poliție. Aceasta a povestit ofițerilor că a legat o relație cu un deținut, prin intermediul unei rețele de socializare, în anul 2019. Deținutul i-ar fi povestit că în curînd va fi eliberat și i-a promis că o va cere în căsătorie, imediat ce iese din penitenciar, transmite unimedia.info.

Între timp, deținutul cerea bani de la femeie, sub diferite pretexte, aceasta chiar luînd credite de la diferite companii de microcreditare.

Potrivit poliției, condamnatul era ajutat, în toată „afacerea” de alte două femei, de 67 și, respectiv, 23 de ani, cărora victima le-ar fi transmis banii, în total fiind vorba despre o sumă de circa 110 mii lei.


După audierea celor trei, aceștia și-ar fi recunoscut infracțiunea săvîrșită, susține poliția.

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare pe un termen de la 2 la 6 ani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load