X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1082

Horoscopul pentru 14 septembrie 2022

14 sep. 07:00   Societate
1335 0

BERBEC

Amintește-ți că o mișcare greșită astăzi îți poate provoca o durere de cap pentru mult timp. Nu-ți asumă riscuri necalculate. Există dinamism și încredere în aer și, deși s-ar putea să fii tentat să renunți la contur, gîndește-te de două ori. Menține-ți puterea internă prin sărbătorirea unicitățîi tale în loc de nevoia ta de a îți arată spiritul îndrăzneț.

TAUR

Astăzi este o zi foarte expansivă în care poți face progrese mari în toate eforturile tale. Fii atent la înșelăciunile făcute de către alții. Este posibil să existe un nor suprarealist care să acopere realitatea. Este posibil să fie nevoie să faci o săpătură mică pentru a localiza adevărul. Menține-ți o atitudine blanda pentru a rămîne în siguranță. Brusc, acțiunile extreme, alimentate de furie sau frică, sînt susceptibile să te pună în dificultate.

GEMENI

Persoanele din jurul tău ar putea fi un pic enervate atunci cînd vine vorba de probleme romantice. Instinctele tale ar putea să-ți spună să stai deoparte, în timp ce vînturile predominante te îndeamnă să lupți pentru un teren nou. Realizează că inima ta poate avea nevoie de un pic de libertate și detașare. Natură ta sensibilă te poate provoca să citești prea mult în problemele disponibile.

RAC

Eșți apt să vii cu cîteva gînduri noi și radicale astăzi, pe care ar trebui să le simți liber să le împărtășești cu alții. Există oportunități în jurul cărora ar trebui să te învîrti. Fii agresiv în a înainta cu gîndurile tale progresive. Comunicarea cu persoanele care au puncte de vedere opuse se va dovedi destul de valoroasă.

LEU

Este posibil să existe o forță puternică la locul de muncă care încearcă să manipuleze modul în care te gîndești la o anumită situație. S-ar putea că cineva să-ți ofere informații greșite, astfel încît să acționezi într-un mod nefavorabil pentru ține, de aceea este important să fii atent în tot ceea ce faci. Nu acceptă lucrurile fără a pune o întrebare.

FECIOARĂ

Vizită unei persoane dintr-o țară străină te va binedispune. Îți vor face plăcere clipele pe care le petreci alături de ea și vei încerca să îi faci șederea cît mai plăcută. Nu îți va pasă de banii pe care îi vei cheltui atîta timp cînd vei putea să o servești cu ceea ce își dorește. Clipele petrecute în trecut va vor face să va amuzați și să va faceți planuri pentru o mică escapadă în următoarele zile. Ai grijă totuși de costurile acestei călătorii.

BALANTĂ

Eșți apt să ai nevoie de libertate emoțională. Poate că simți că ești constrîns sau manipulat în a simți într-un anumit fel și a te simți prins în situație. Dacă te poți distanță, probabil că vei vedea că într-adevăr eșți prins în drama altcuiva. În acest moment este imperativ să găsești un punct în care să te poți exprimă liber fără să simți că trebuie să acționezi într-un mod anume.

SCORPION

Există o baza solidă pentru emoțiile tale chiar acum, care te ajută să-ți stabilizezi sentimentele. Pe măsură ce devii mai devotat nevoilor tale interne, s-ar putea să descoperi că acțiunile recente în materie de dragoste s-ar putea să nu fi fost deosebit de potrivite. Ar fi putut părea satisfăcătoare la vremea respectivă, dar, la o examinare mai atentă, poți descoperi că ai făcut compromisuri pentru a face să pară că totul va funcționa așa cum dorești.

SĂGETĂTOR

S-ar putea să-ți fie mai greu decît de obicei să te trezești în această dimineață, deoarece energia ta ar putea fi în declin. Presiunile personale sau profesionale pot stîrni sentimente de inutilitate, dar încearcă să nu cazi în această capcană. În ciuda letargiei tale momentane, totul la orizont arată mult mai bine decît pare – în primul rînd datorită muncii tale grele. Retrage-te puțin mai devreme diseară și mîine te vei simți mai energic.

CAPRICORN

În ultima vreme nu renunți prea ușor la o poziție care ți se cuvine ori la niște avantaje pe care le meriți, dar se pare că în această zi nu vei avea ce face deoarece alte persoane se bucură acum de ele. Oricum ar fi, cel mai bine este să îți păstrezi diplomația pentru că astrele sînt de partea ta și problemele dispar că prin minune în următoarea perioada. O vizită neașteptată a unui prieten te va binedispune și pentru moment vei uită de toate situațiile neplăcute din această zi.

VĂRSĂTOR

Acum poți simți presiunea timpului. În acest moment al vieții tale este posibil să fii mai conștient decît oricînd de timpul tău limitat pe această planetă. Poate că te gîndești mai mult la dragoste și romantism și la cît de mult înseamnă pentru tine. Ia în considerare limitele fiecăruia, dar nu te baza pe ele. Important este să profiți la maxim de timp și de iubirea de care ai parte acum.

PEȘTI

Ai pregătită o seară romantică? Dacă da, este probabil să fie tot ceea ce ai sperat. Vei fi deosebit de atractiv, iar firea ta naturală caldă și iubitoare va fi foarte evidență. Chiar și întîlnirile întîmplătoare cu prietenii pot duce la o legătură mai strînsă, iar noii cunoscuți vor deveni prieteni. Aptitudinile tale comunicative sînt bune acum, iar oamenii vor răspunde pozitiv.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав