Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

Horoscop pentru 16 septembrie 2022

16 sep. 07:00   Societate
1709 0

BERBEC

Această este o zi minunată pentru a face față chestiunilor legale de orice fel, inclusiv a planurilor pentru o nuntă! Situația ta financiară ar trebui să fie înfloritoare și stabilă, iar obiectivele educaționale pe termen lung pot ajunge în prim plan. Acum ar trebui să te concentrezi puternic asupra problemelor care sînt deosebit de importante pentru ține . Lucrările desfășurate astăzi în acest sens trebuie realizate rapid și eficient.

TAUR

S-a materializat brusc carieră perfectă de nicăieri? Dacă da, nu o descrie că fiind prea bună pentru a fi adevărat. Este foarte, foarte real! Ia-ți cîteva zile pentru a lua în considerare toate opțiunile tale și toate situațiile posibile. Vorbește cu oameni care cunosc aspectele și ieșirile din domeniu. Dacă totul pare favorabil, mergi înainte pentru asta. O astfel de oportunitate poate să nu mai revină mult timp.

GEMENI

Această poate fi o zi complicată, deoarece simți atragerea cererilor și dorințelor contradictorii. Pe de o parte, te simți obligat față de carieră ta și îndeplineșți cerințele angajatorului tău. Pe de altă parte, celor dragi le e dor de ține și ar dori să te aibă în preajma mai mult. Nu există un răspuns ușor, deși s-ar putea să doreșți să iei în considerare modalitățile de a delega mai multă muncă, astfel încît să poți petrece mai mult timp cu cei dragi.

RAC

Visele sau viziunile ți-ar putea aduce idei bruște și interesante cu privire la problemele legate de carieră. Aceste vise te-ar putea orienta către cărți, site-uri web și alte surse de informații care îți pot oferi îndrumări suplimentare care s-ar putea dovedi de neprețuit. Sursă ideilor tale poate fi destul de neortodoxă, dar nu te îngrijora din cauza asta. Gîndește-te la ele că la mesaje ale sinelui tău superior și profită la maxim.

LEU


Comunicarea cu partenerii este posibil să fie inexistentă astăzi. Acesta nu este momentul pentru a începe negocieri contractuale sau alte discuții care ți-ar putea afecta viitorul într-un mod major. Starea de spirit prevalența este scăzută, deci orice decizi iei astăzi vor reflectă acea dispoziție. Cel mai bine ar fi să aștepți cîteva zile pînă cînd toată lumea va fi într-un cadru mai pozitiv.

FECIOARĂ

Îți plac poveștile cu detectivi? Dacă da, este posibil să le găseșți utile astăzi în timp ce joci rolul lui Sherlock Holmes. Un obiect lipsit, o problema intelectuală sau un mister de un anumit fel ar putea să te facă suficient de curios pentru a caută adevărul. Această este o modalitate bună de a îți antrena puterea de observare, deși intuiția va juca probabil un rol puternic în succesul tău. Încearcă să te distrezi!

BALANȚĂ

Studierea în singurătate te poate atrage astăzi. Un nou interes a captat imaginația ta, așa că poți decide să te sechestrezi acasă sau în biblioteca pentru a află mai multe despre asta. Concentrația ta este ridicată, la fel și perseverență, așa că orice vei începe astăzi, este probabil să reușească. Dezavantajul este că s-ar putea să îți provoci dureri de cap încercînd să realizezi prea multe simultan. Liniștește-te.

SCORPION

Ai putea simți multă dragoste pentru toți cei din jurul tău astăzi, chiar și pentru cei pe care, în mod normal, i-ai putea enerva. Colaboratorii, prietenii, familia și persoană specială din viață ta sînt susceptibili de a fi mai fericiți. Te simți deosebit de generos, așa că cumpărarea de cadouri este probabil să fie pe agenda ta. Nu uită să fii amabil și cu ține.

SĂGETĂTOR

Este posibil să nu-ți fie ușor să convingi pe cineva astăzi. Oricît de profundă este ideea ta sau cît de convingătoare sînt explicațiile tale, cealaltă persoană nu este încă pregătită să o creadă. Poate că această persoană trebuie să doarmă mai adînc pentru cîteva nopți, sau poate trebuie doar să-și facă propria cercetare. Ai răbdare și concentrează-te pe alte lucruri între timp!

CAPRICORN

Prea mult stres și încordarea din ultimele zile te-ar putea determina să te bați în cuvinte cu partenerul tău. Deși nu este un dezastru în vreun fel, acest lucru poate pune un amortizor în ziua ta. S-ar putea să fie cel mai bine dacă ți-ai lua cîteva minute pentru a te îndepărta și pentru a lasă că toată negativitatea să se estompeze. Te vei simți mai bine în momentul în care te vei confruntă din nou cu familia, prietenii și partenerul.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să te simți că și cum inima îți joacă astăzi trucuri. Poate că vii împotriva unei forțe puternice care te determina să te îndoiești într-un fel de ține. Nu te lasă conectat de o vorba puternică și obișnuită. Caută adevăratul sens în spatele cuvintelor. Vei descoperi că cea mai mare parte a forței tale este internă. Fii pregătit pentru a fi o prezența puternică în lumea ta astăzi.

PEȘTI

O călătorie care poate fi legată de afaceri ar putea veni în calea ta astăzi. Un prieten sau coleg te poate însoți. Aștepta-te la anumite reacții neașteptate în ce privește carieră ta. Evoluțiile neobișnuite pot deschide noi uși, astfel încît să poți urmări diferite obiective. S-ar putea să doreșți să ai parte de un anumit fel de plăcere sau avansare. Mintea ta este deosebit de ascuțită, așa că e posibil să profiți de orice studiezi acum.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав