COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6801
Coronavirus stiri: 7617

HORECA anunță proteste

21 sep. 15:16   Societate
1701 1

Reprezentanții sectorului HoReCa amenință cu proteste dacă autoritățile vor decide să sisteze activitățile lor ca măsură anti-pandemică, transmite Noi.md cu referire la a-tv.md.

Președintele Asociației „MĂR”, care reprezintă instituțiile din HoReCa, Aneta Zasavițchi a menționat pentru Accent TV că localurile „trebuie să aibă alternativă de activitate, după principiul “COVID free” sau permisiunea activității cu impunerea unor măsuri epidemiologice specifice”.

„Știm că la moment se discută mai multe scenarii de restricționare a activităților economice și nu se exclude chiar și varianta unui lockdown, iată de ce am venit cu o reacție, în cazul în care se sistează activitățile instituțiilor de alimentație publică, Asociația MĂR își rezervă dreptul de a protesta întrucît sistemul nu va face față unei sistări de activitate repetată”, a subliniat Zasavițchi.

Reprezentanții HORECA spun că este important de evitat orice sistare a activități economice, atît timp, cît există vaccinuri disponibile. Localurile trebuie să aibă alternativă de activitate, după principiul “COVID free” sau permisiunea activității cu impunerea unor măsuri epidemiologice specifice.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽