X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Hora lui Șor: Cine s-a prins în "joc" cu oligarhul fugar

7 iun. 10:42   Societate
6929 0

Mai mulți dansatori din Ansamblul Naţional Academic de Stat de Dansuri Populare „JOC”, colectiv emerit din Republica Moldova, sînt la Sankt Petersburg, Rusia, dansînd hora alături de oligarhul fugar Ilan Șor și reprezentanții partidelor pe care le controlează, unite în blocul „Victorie”. Reprezentanții „JOC” mărturisesc: „A fost o surpriză neplăcută”.

Organizație autonomă nonprofit „Eurasia” a publicat joi, 6 iunie, pe rețelele de socializare, imagini video cu oligarhul fugar Ilan Șor, bașcana Evghenia Guțul și Natalia Parasca, lidera partidului „Renaștere”, dansînd hora împreună cu dansatorii „JOC”.

Reprezentanta conducerii Ansamblului „JOC”, Maria Andriuță, spune că dansatorii nu au anunțat despre plecarea la Sankt Petersburg și au plecat pe cont propriu, notează Noi.md cu referire la ZdG.

„Noi nu am știut că ei se deplasează acolo, n-am fost înștiințați că ei se duc anume la Sankt Petersburg și anume să participe la acest eveniment. Acolo au plecat o parte din cei care nu sînt în trupa permanentă, dar sînt și dansatori care fac parte din trupă. Vă spun, pentru noi a fost o surpriză neplăcută și total neașteptată. Eu cred că vor fi întreprinse anumite măsuri, dar la moment, nu vă pot spune detalii. Vă spun așa cum este, nu vreau să mă eschivez de situația aceasta stupidă absolut și care nu face față ansamblului, dar nici lor.

Noi nu am fost înștiințați, în primul rînd, ei trebuiau să anunțe conducerea, pentru că acum noi vom avea neplăceri. Ei și-au luat concediu din cont propriu și nu au spus că intenționează să plece în Rusia la acest eveniment. Este cea mai mare neplăcere, mai ales, pentru conducere”, a declarat vicedirectoarea Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare "JOC", Maria Andriuță.


Fondat în 1945, „JOC” a montat peste 80 de dansuri și a susținut peste 7 800 de spectacole în fața a peste 18 milioane de spectatori.20
5
0
4
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав