HIPPOCRATES - partener oficial al Maratonului Internaţional Chişinău 2018 ©

HIPPOCRATES - partener oficial al Maratonului Internaţional Chişinău 2018

Unul dintre cele mai mari evenimente sportive ale anului - Maratonul Internaţional Chişinău, care a adunat în data de 30 septembrie mii de participanţi din diferite ţări ale lumii, s-a desfăşurat în ţara noastră al patrulea an consecutiv.

Şi tot pentru al patrulea an la rând, acest eveniment grandios a fost susţinut şi de reţeaua de farmacii Hippocrates, care a fost partener oficial al maratonului şi care a surprins, ca de fiecare dată, participanţii cu diferite promoţii şi cadouri. Pentru că deja de 15 ani la rând, cunoscuta rețea de farmacii veghează la sănătatea locuitorilor ţării şi promovează un mod de viaţă sănătos prin susţinerea diferitor acţiuni de caritate şi sportive de anvergură. Dezvoltând pe parcursul acestor ani 136 de filiale pe întreg teritoriul ţării şi aflându-se într-o permanentă ascensiune, reţeaua de farmacii Hippocrates ar putea fi asociată cu un adevărat maratonist de lungă distanţă, care urmăreşte un singur scop - depăşirea propriilor recorduri şi atingerea noilor performanţe. Iar obiectivul final este sănătatea şi starea de bine a tuturor participanţilor la cel mai important maraton - viaţa noastră.

Mii de alergători din întreaga lume, de performanţă şi amatori, cu experienţă şi fără, copii şi maturi, pentru prima dată sau nu, au alergat pe străzile Capitalei şi au devenit un exemplu bun de urmat pentru noi toţi. Numărul participanţilor este în continuă creştere de la an la an. Astfel, numărul celor, care au participat la acest eveniment sportiv de amploare depăşeşte 60 de mii de alergători în 4 ani de maraton. Şi tot ei contribuie la promovarea unor valori, cu care Hippocrates se asociază şi se identifică în totalitate: sănătatea fizică a tuturor generaţiilor prin mişcare şi mod activ de viaţă. Pentru că, după cum ştim cu toţii: o minte sănătoasă e într-un corp sănătos! Iar sportul şi modul sănătos de viaţă ne ajută sa ne păstrăm corpul tânăr şi mintea trează, chiar şi în cele mai nefaste situaţii din viaţă.

Astfel, şi de data aceasta Hippocrates a fost alături de participanţii Maratonului Internațional Chișinău, pregătind pentru ei un program interesant cu degustări și surprize de tot felul. În Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost instalat un cort Hippocrates, iar toți participanții la maraton, de la mic la mare, au primit câte un cadou util de la această reţea de farmacii. Fiecare participant la curse a avut posibilitate să încerce vitaminele, băuturile izotonice şi produsele pentru prevenirea cârceilor. Alergătorii au primit în dar şi câte o cremă de protecţie solară Gerovital, pentru a profita din plin de soare în timpul cursei.

Impresiile şi amintirile de la maraton vor rămâne în memoria participanţilor. Iar cei, care au publicat pozele cu Hippocrates pe reţelele de socializare cu eticheta #hippocratesfarmacie, au primit cîte un cadou placut – balzam specializat pentru pecioarele obosite, KrokMed.

Pentru ca participanţii la maraton să se bucure din plin de rezultatele înregistrate şi să fie siguri de forţele, cu care au pornit la drum, înainte de start fiecare a avut posibilitatea să treacă pe la cortul Hippocrates, unde specialiştii au măsurat tensiunea arterială şi au venit cu unele recomandări pentru a le asigura o stare optimă de sănătate pe parcursul întregului traseu, dar şi după finiş, ca să-şi recupereze forţele cât mai repede. La fel în cortul Hippocrates, în zona expoziţiei, sportivei au avut parte de prim-ajutor. Echipa Hippocrates a avut grijă de toţi cei care a avut nevoie de sprijin

Pentru că Hippocrates este  mereu alături, mereu cu grijă!


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load