Harunjen îi răspunde lui Diacov

Harunjen îi răspunde lui Diacov

„Cumătrului meu era să-i răspund în aceeași manieră dacă aveam și eu Facebook, dar nu am să o facă căci nu am de gînd să cobor la acest nivel”, așa a comentat Eduard Harunjen, șeful Procuraturii Generale, postarea pe Facebook a lui Ion Diacov.


Ion Diacov, fostul procuror al municipiului Chișinău, într-o postare pe pagina sa de Facebook îl îndeamnă pe Eduard Harunjen, adresîndu-se cu „Tovarășe Edic”, să plece din funcția deținută și-i sugerează că dacă nu o va face, el ar putea să scrie un denunț oficial împotriva sa.


Întrebat telefonic cum comentează cele scrise de Diacov, Eduard Harunjen mai în glumă, mai în serios, a spus că dacă avea pagină de Facebook era să-i răspuundă în aceeași manieră.


„Știți că sîntem cumătri cu Diacov? Înainte vorbeam normal, ca între cumătri, dar de cînd și-a făcut Facebook... Eu știu care îi sînt frustrările, dar și originele acestora, am auzit despre asta mai demult. Dacă aveam pagină de Facebook era să-i răspund în aceeași manieră, dar nu vreau să cobor la nivelul lui pentru că nu-mi va face față. Transmite-i salutări de la cumătru` și de la fini”, ne-a spus Harunjen.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load