X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 966

Haosul pe aeroportul Internațional Chișinău continuă

11 iul. 13:58   Societate
4562

Haosul pe aeroportul Internațional Chișinău continuă și pe parcursul zilei de 11 iulie. Zeci de pasageri își așteaptă zborul după ce, de dimineață, două curse au fost amînate. Reporterul TV8, Dumitrița Ungureanu, a stat de vorbă cu oamenii care sînt în așteptarea curselor și a venit cu mai multe detalii.

Pe Aeroportul Internațional Chișinău, cel puțin trei curse au fost amînate pe parcursul zilei de 11 iulie. Din acest motiv, zeci de oameni nemulțumiți se află, încă, în Aeroport.

Un bărbat ne-a spus că urma să plece încă, de sîmbătă spre Italia, însă, zborul a fost amînat, iar apoi anulat. Bărbatul și-a cumpărat un alt bilet pentru 11 iulie, însă, a avut iarăși ghinion, iar zborul a fost amînat. Cu cel de-al treilea bilet a reușit să plece, totuși, spre Parma.

O altă femeie care avea zborul luni, 11 iulie, la ora 13:00, ne-a spus că cursa a fost amînată la ora 20:00. Planurile de vacanță ale femeii au fost date peste cap și nu știe dacă va reuși, totuși, să zboare în această seară.

Multe rețineri au fost înregistrate și de compania Air Moldova, care a venit cu un comunicat, ulterior, în care menționează că întîrzierile au loc din cauza unor defecțiuni tehnice, care au fost înregistrate la parbrizul unei aeronave care se află la sol, în Antalya.


Vor fi întîrzieri pe tot parcursul zilei de luni, 11 iulie, iar cetățenii sînt îndemnați să verifice panourile informative. De asemenea, compania dă asigurări că toți călătorii vor primi hrană și apă.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав