X 
Incendii stiri: 684
Cazul Șor stiri: 579
Preşedintele stiri: 3723

Haos la aeroport, în ajun de Summitul din 1 iunie: Pasagerii au făcut coadă la intrarea principală

31 mai. 14:15   Societate
2294 0

Haos la Aeroportul de la Chișinău în ajunul Summitului Comunității Politice Europene (CPE). Pasagerii au făcut de dimineață coadă la intrarea principală, lucru care i-a nemulțumit.

Oamenii au fost lăsați să aștepte în fața aerogării din cauza unor proceduri suplimentare de control, introduse cu ocazia evenimentului istoric care are loc în data de 1 iunie în Republica Moldova. Mai exact, este vorba despre reintroducerea controlului cu scannerul, folosit de altfel și anterior, în perioada în care s-au întețit alertele cu bombă la aeroport, dar și alte clădiri, transmite Noi.md cu referire la tv8.md

„De principiu, a fost o procedură normală pentru o zi cînd nivelul de securitate este ridicat la cel mai înalt nivel, cînd accesul în terminal pentru persoanele și însoțitorii acestora este verificat prin intermediul scannerului. Este vorba despre verificarea bajajelor de mînă și lucrurilor personale. Evident că această măsură este una care în activitatea de zi cu zi a aeroportului nu este aplicată, de aceea, persoanele care au intrat, au avut nevoie să stea afară un pic ma mult, este o măsura absolut normală”, a explicat Constantin Vozian, administratoru adjunct al Aeroportului de la Chișinău.

1
1
0
2
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?