COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

"Hai La Mine Acasă": A fost desemnat cîştigătorul concursului de promovare a R.Moldova

"Hai La Mine Acasă": A fost desemnat cîştigătorul concursului de promovare a R.Moldova

În perioada 1 august - 10 septembrie 2019, diaspora a participat la campania „Hai la mina acasă” şi a invitat prietenii de peste hotarele ţării să viziteze Republica Moldova.

Campania „Hai la mine acasă!” îndeamnă moldovenii să-şi cunoască ţara, să o exploreze, pentru a putea, ulterior, să o promoveze printre prietenii lor, invitîndu-i în ospeţie, aşa cum sună şi sloganul turistic al ţării #FiiOaspeteleNostru. Participanţii la campanie au fost îndemnaţi să-şi împărtăşească experienţele prin video-uri şi fotografii pe reţelele de socializare Facebook şi Instagram.

În puţin peste o lună, în cadrul campaniei s-au generat peste 600 de poze şi videoclipuri, iar ambasadorii acesteia - Nata Albot , Mişa Turcanu şi Adrian Ursu au oferit zeci de sfaturi şi recomandări de experienţe turistice în Moldova, care au adus campania la peste 300 mii de interacţiuni directe.


Marea cîştigătoare a fost desemnată Olga Bostan, care a primit premiul mare: un weekend pentru 2 persoane la orice vinărie din ţară cu cazare, activităţi turistice şi mese incluse. Olga locuieşte la moment în Olanda

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load