COVID-19 în MOLDOVA

Guvernul va aloca bani pentru restabilirea sistemului de irigare din Ștefan Vodă și Căușeni

Guvernul va aloca bani pentru restabilirea sistemului de irigare din Ștefan Vodă și Căușeni

Guvernul va aloca bani din bugetul statului pentru restabilirea sistemului de irigare din raioanele raionul Ștefan Vodă și în Căușeni.

Declarația aparține premierului Ion Chicu, care a a efectuat o vizită de lucru în Ştefan Vodă, unul dintre cele mai afectate de seceta din ultimii doi ani.

În cadrul vizitei, premierul a discutat problemele din sectorul agricol şi a cerut soluții concrete pentru rezolvarea acestora.


„Pentru anul viitor vom aloca bani din buget pentru restabilirea sistemului de irigare, dacă nu restabilim sistemul de irigare în raionul Ștefan Vodă și în Căușeni va trebui în fiecare an să alocăm zeci de milioane de lei pentru compensarea pierderilor”, a declarat Ion Chicu.

Amintim că ieri, la ședința Guvernului, șeful Cabinetului de miniștri a dat asigurări că statul va susține toate ramurile din agricultură, dar în măsura posibilităților bugetare. Ion Chicu a mai spus că subvențiile pentru susținerea agricultorilor, care au avut de suferit din cauza secetei, vor fi plătite pînă la sfîrșitul lunii august.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load