COVID-19 în MOLDOVA

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată de polițiști

Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată de polițiști

O grupare specializată în trafic de droguri a fost destructurată de polițiști.

Membrii grupării sînt acuzați de creşterea, recoltarea, păstrarea şi comercializarea drogurilor în cantităţi deosebit de mari, în special a cînepei (marijuanei).

Pe parcursul a trei luni de documentare, oamenii legii au stabilit că din grup fac parte cinci persoane cu vîrste cuprinse între 27 și 70 de ani, ce aveau rolurile bine determinate. Liderii grupului, doi frați, se ocupau de cultivarea, creşterea, recoltarea, prelucrarea şi distribuirea drogurilor, iar restul achiziţionau drogurile în cantităţi porționate şi le comercializau către potenţialii consumatori.


Urmare a efectuării mai multor acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii, inclusiv cu folosirea investigatorului sub acoperire, ofiţerii de investigaţii, în comun cu angajaţii DGUP a IGP şi sub conducerea procurorilor PCCOCS, au descins la domiciliile membrilor grupului.

În rezultatul percheziţiilor, polițiștii au ridicat marijuană în cantitate totală de aproximativ 3,5 kg, suma de 40 000 de lei, despre care se presupune că ar proveniți din activitatea criminală, cîntare electronice pentru cîntărirea drogurilor prelucrate, telefoane mobile şi unităţi de stocare a informaţiei, precum şi alte utilaje destinate pentru creşterea, prelucrarea şi comercializarea drogurilor.

La moment, doi dintre bănuiţi sînt reţinuţi. Ei riscă închisoarea pe un termen de la 7 la 15 ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load