COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Grupare specializată în furturi de accesorii, pe mîna poliției

Grupare specializată în furturi de accesorii, pe mîna poliției

O grupare criminală suspectată de comiterea furturilor de accesorii de la automobile a ajuns pe mîna poliției.

Membrii grupării au vîrstele cuprinse între 28 şi 31 de ani, sînt originari din nordul țării, iar anterior au fost judecați pe cazuri analogice.

Activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de către forțele de ordine timp de 5 luni, perioadă în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea figuranților în comiterea furturilor de accesorii de la unitățile de transport de tip hibrid. Este vorba despre catalizatoarele de la țevile de eșapament, care au în componență paladiu – un metal prețios.

Totodată, oamenii legii au stabilit că activitatea acestora era bine determinată, fiecare membru al grupării criminale avînd rolul său în comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților au fost depistate și ridicate bunurile sustrase de la unitățile de transport, care ulterior urmau a fi vîndute


Bănuiții sînt plasați în arest pentru un termen de 30 de zile. Aceștia sînt cercetați penal pentru furt în proporții, care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 la 12 ani.

Totodată polițiștii continuă acțiunile speciale de investigație și urmărire penală, pentru documentarea învinuiților și stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load