Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Grup specializat în organizarea migrației ilegale, destructurat de către ofițerii IGPF

28 ian. 15:00   Societate
1612 0

Poliția de Frontieră comunică detalii dintr-un dosar penal, pornit la începutul anului curent și examinat prin prisma infracțiunii de organizare a migrației ilegale, din R. Moldova în România. Victimele în cadrul cauzei penale sînt originari din Bangladesh și Pakistan.

Astfel, în data de 26 ianuarie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest în comun cu ofițerii DUP și DICT ai IGPF, sub conducerea Procuraturii raionului Glodeni, au descins în opt locații din centrul Republicii Moldova.

Ca rezultat au fost documentați trei cetățeni moldoveni, cu vîrste cuprinse între 25 - 40 de ani. Au fost ridicate trei automobile, o barcă gonflabilă, precum și mijloace de comunicație și dispozitive de stocare a informației, toate fiind utilizate în scop infracțional. Totodată în cadrul perchezițiilor efectuate în locațiile vizate, polițiștii de frontieră au depistat și ridicat documente cu bănuială rezonabilă de fi falsificate.

Investigațiile continuă, în vederea cercetării altor aspecte ale infracțiunii și ramificațiilor implicate, timp în care persoanele vizate se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.


1
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?