X 

Grosu: Simbolurile care propagă războiul nu au loc în societatea moldovenească

4 apr. 2022,, 22:25   Societate
3277 0

Autoritățile Republicii Moldova ar putea interzice simbolurile „Z”, „V”, panglica Sfîntul Gheorghe, dar și alte însemne ale războiului. Acest lucru l-a dat de înțeles, luni seara, președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii „Cutia neagră”, transmite Noi.md cu referire la replicamedia.md.

Cu toate că nu a zis o dată fixă, Igor Grosu a menționat că în viitorul apropiat vom avea o lege care va interzice orice simbol care propagă războiul.

„Puțină răbdare. Eu zic să avem puțină răbdare, noi sîntem pe aceiași undă cu toată societatea. Simbolurile, însemnele, tot felul de lucrurile astea care propagă războiul, care propagă violența, ele nu au loc în societatea moldovenească. Toate cele care provoacă și promovează războiul, care nu au nimic în comun cu simbolica statului vor fi interzise”, a menționat Grosu.

De asemenea, întrebat dacă în anul curent vom avea tradiționala sărbătoare de 9 mai, acesta nu a dat un răspuns exact, menționînd că mai este timp pînă atunci și trebuie să avem răbdare.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?