COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 944 930   INFECTAȚI 366 256(+94)   TRATAȚI 350 497      DECESE 9217(+9)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Grosu explică de ce doi membri de la Drochia au fost excluși din partid

12 oct. 21:10   Societate
647 0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu o reacție, după ce Vasile Babalau, fostul șef PAS al organizației teritoriale din Drochia, a acuzat conducerea partidului că l-ar fi exclus din formațiune doar pentru că le-ar fi expus părerea personală cu privire la situația politică internă și că ar fi fost amenințat cu dosare, în cazul în care va discuta cu presa despre situația din interiorul partidului.

Grosu susține că „îi încurajează pe fiecare să discute ce are de discutat cu cine vrea”, dar declarațiile făcute de acesta au fost „incompatibile cu comportamentul unui membru PAS”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii În PROfunzime, scrie unimedia.info

„Eu îi încurajez pe fiecare să discute ce are de discutat cu cine vrea, cu presa, cu prietenii, cu lideri de opinii. Nu este doar cazul fostului coleg. Au fost vizați doi colegi.

Au făcut niște declarații incompatibile cu comportamentul unui membru PAS, care au fost discutate în cadrul ședinței Biroului Permanent, atenție, a fost supus votului și în unanimitate a fost adoptată această decizie”, a declarat Grosu.

Grosu a mai menționat că declarațiile făcute de cei doi ține de domeniul intern și din „corectitudine” față de aceștia, nu poate să ofere mai multe detalii.


Vasile Băbălău, fost membru PAS de la Drochia, a declarat că este amenințat de foștii colegi de partid. „Am fost contactat telefonic de Ministrul Infrastructurii și Dezvoltări, Andrei Spînu, și amenințat cu poliția și dosare dacă voi vorbi ceva în presă despre situația creată în mai multe organizații”, a scris acesta. Totodată, purtătoarea de cuvînt a PAS a comentat pentru UNIMEDIA că „Băbălău a fost exclus din partid prin decizia unanimă a membrilor Biroului Permanent Național pentru încălcarea gravă a valorilor promovate”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X