COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 847 840 INFECTAȚI 325 526(+2056)   TRATAȚI 303 659     DECESE 7424(+38 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7671

Grosu cere fermierilor să „înțeleagă” și să ierte conducerea țării pentru creșterea prețurilor la motorină

28 sep. 11:00   Societate
1606 8

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, le-a cerut agrarienilor să „înțeleagă” conducerea țării. Această declarație a fost făcută în contextul creșterii prețului motorinei.

„Dragi cetățeni, credeți-mă, nu avem nicio plăcere să fim responsabili pentru aceste lucruri. Am dori ca viteza de identificare a soluțiilor să fie mai mare, dar aceasta este situația. Recunoaștem, nu este atît de ușor ... Situația este dificilă. Ne-a căzut norocul să fim la putere în această perioadă cînd prețurile au crescut. Vă rog să ne înțelegeți. Dacă am avea acum un sac de bani, dar nu-l avem”, a spus Grosu.

Spicherul Parlamentului a precizat, de asemenea, că nu știe ce măsuri va propune Ministerul Agriculturii pentru a sprijini fermierii, dar a asigurat că ele cu siguranță vor fi, relatează Noi.md.

De menționat că mai devreme toate inițiativele opoziției menite să ajute producătorii agricoli au fost respinse de deputații PAS.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽