COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Grosu anunță unde vor avea loc primele demisii

14 iul. 13:38   Societate
3664 2

„Noi nu avem luxul de a mai oferi încredere conducătorilor unor instituţii care deja de 2 ani conduc aceste instituţii. Gata, au avut timp suficient”.

Despre aceasta a declarat preşedintele PAS, Igor Grosu, la emisiunea ”Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Liderul PAS a menţionat care sînt aceste instituţii în cadrul cărora viitoarele autorităţi ale Republicii Moldova vor demara controale.

„Prima instituţie, cea mai indicată asupra căreia o să dăm o apreciere, este Comisia Electorală Centrală. Ceea ce s-a întîmplat în această campanie electorală... ruşinea cu gestionarea dosarului Diasporei şi ruşinea de a deschide trei secţii de votare pe teritoriul necontrolat de autorităţile Republicii Moldova, rea-voinţa de a lăsa la latitudinea corupţilor transportul organizat.

Noi am monitorizat la sînge ce s-a întîmplat în regiunea transnistreană. Sunt peste 11.000 de maşini care au traversat Nistrul, din care 9.000 de mai multe ori”, a spus Igor Grosu.


Liderul PAS a precizat că în vizor sînt cei 5 membri ai CEC, care au format o majoritate Şor-Dodon-Plahotniuc, care au făcut tot posibilul să nu se ia o decizie.

„ANTA este o altă instituţie care trebuia să-i ia la întrebări pe cei care transportau oameni dacă sînt autorizaţi. Consiliul Audiovizualului este o altă instituţie care am impresia că şi-a luat liber.

Campania electorală a fost plină de fake-news-uri, manipulări, minciuni, insinuări. O să găsim o soluţie juridică, corectă. Ei nu sînt intangibili. Intangibili sînt cei care îşi fac corect meseria, care respectă legea.

Consiliul Concurenţei, toată debandada cu preţurile la carburant, care nu mai are nicio scuză.

Vestitul cumătru al lui Nichiforciuc de la ASP care, în plină pandemie, a majorat preţurile la servicii. În privinţa acestor instituţii trebuie să luăm o decizie politică, asumată”, a spus Igor Grosu.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽