Grădinița privată pregăteşte copilul pentru şcoală mai bine, îți explicăm imediat de ce ©

Să alegi între o grădiniță privată și una de stat e o dilemă pe care o împărtășesc mulți dintre părinți. Fiecare instituție are avantajele sale, însă când vine vorba de o pregătire școlară excelentă, balanța înclină mai mult spre grădinițe private cu prețuri mai crescute, dar și o educație mai bună. Iată câteva motive care demonstrează de ce o grădiniță privată este mai benefică pentru dezvoltarea copilului tău.

O grupă mai restrânsă

Grădinițele de stat sunt de obicei aglomerate, iar educatorii trebuie să ofere grijă simultan unui număr prea mare de copii. De aceea, procesul de învățare în astfel de condiții e mai dificil de coordonat și nu toți copii reușesc să țină pasul cu cele studiate. Pe de altă parte, grădinițele private au grupe cu un număr mai mic de copii, ceea ce înseamnă că educatorii pot preda cu o mai mare ușurință materialele de studiu și se pot asigura că fiecare copil însușește lecția. De asemenea, într-o grupă la grădinița privată va fi mai liniște, iar copilul tău va primi toată atenția necesară și va învăța mai eficient.

Învățarea limbilor străine

Fiecare părinte știe cât de utilă este cunoașterea unei limbi străine, de aceea își dorește ca micuțul său să aibă posibilitatea de a învăța o limbă nouă. Este necesar ca un copil să se obișnuiască devreme cu o limbă străină, deoarece anume în această perioadă de creștere învață cel mai repede. La o grădiniță privată în Chișinău găsești predarea limbilor străine într-un mod distractiv și dinamic, de aceea copilul tău va învăța cu plăcere și își va forma rapid această deprindere. Atunci când o să meargă la școală, deja o să aibă toate bazele necesare pentru a se descurca la noile materii.

Activități opționale interesante

Pe lângă studiu, copilașii au nevoie de artă și sport, pentru a se dezvolta în toate privințele. Din acest motiv la o grădiniță privată se pune un mare accent pe dezvoltarea fizică și creativitate. Fiecare micuț are toate condițiile necesare pentru lecții de dans, înot, gimnastică, jocuri active, șah, pictură, muzică și teatru. La o grădiniță privată copilul va fi mereu activ, va afla pas cu pas lucruri noi și va descoperi o pasiune pe care o va păstra și în viitor. Pentru o dezvoltare armonioasă, grădinițele private oferă de asemenea suport logopedic și psihologic, sau au acces la facilități deosebite, cum sunt camerele saline, care sunt extrem de benefice pentru sănătate.

Ambianța plăcută

Copilul tău își petrece o mare parte a timpului la grădiniță, de aceea neapărat trebuie să fie un mediu care să-i placă și în care să se simtă în largul său. La o grădiniță privată găsește confort în toate privințele, începând de la mobilierul modern, biblioteci bogate și un regim alimentar corect. Rezultatele sunt mult mai bune atunci când copilul se află într-un mediu prietenos și e tratat de educatori cu grijă și înțelegere. Într-o astfel de ambianță micuțul tău va fi motivat să învețe și sigur va fi gata de școală atunci când o să vină timpul.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load