X 
Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Grădina Zoologică din Chișinău a arătat puii de tigru născuți recent (FOTO)

26 mai. 2021,, 17:15   Societate
4282 0

Personalul grădinii zoologice din Chișinău a reușit în cele din urmă să vadă puii de tigru născuți acum o lună de tigroaica Basi. Fotografii cu puii au apărut pe pagina de Facebook a Grădinii Zoologice pe 26 mai.

Potrivit unei surse de la Grădina Zoologică, personalul a instalat în voliera interioară o cameră de supraveghere, dar tigroaica a distrus-o imediat după nașterea puilor. Oamenii nu au încercat să vadă puii mai aproape, pentru a nu deranja tigrii. Dar acum aceștia au început să iasă la aer curat, iar străinii nu o mai deranjează atît de mult pe mamă. "Puii cresc, se dezvoltă activ, dar rămîn cu mama lor. Încă nu se permite accesul persoanelor străine la ei pentru a evita accidentele — tigroaica este încă destul de agresivă", a menționat sursa.

Amintim că cei doi pui, unul roșcat și altul alb, s-au născut pe 26 aprilie de la doi tigri bengalezi care trăiesc în Grădina Zoologică din Chișinău din 2016 - tigroaica roșcată Basi și masculul alb Renat. Ei ambii s-au născut în Grădina zoologică din Olmens (Belgia) în 2015.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав