COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 497

Goană pe străzile din Cimișlia: Un șofer a pus pe jar polițiștii

30 noi. 2021,, 16:30   Societate
618 0

Nerespectarea regulilor de circulație, a lăsat un șofer din Cimișlia fără dreptul de a conduce mijloace de transport. Ieri seara, ofițerii aflîndu-se la menținerea și asigurarea ordinei publice în orașul Cimișlia au observat un autovehicul care circula haotic și cu viteză prin localitate. Șoferul a fost somat de nenumărate ori să oprească mijlocul de transport, însă acesta a ignorat cerințele agenților de patrulare și și-a continuat destinația.

La scurt timp, mașina a fost stopată. La volan se afla un bărbat de 35 de ani, fiindu-i propusă procedura de a trece testarea alcoolscopică pentru depistarea stării de ebrietate și naturii ei, acesta categoric a refuzat, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

În urma verificării sistemului de date, inspectorii de patrulare au constatat că bărbatul este dat în căutare de către un executor judecătoresc pentru neachitarea la timp a unor plăți.


Șoferul fost escortat la Inspectoratul de poliție Cimișlia, pe numele acestuia a fost pornit un dosar penal pentru refuzul de a trece testarea alcoolscopică și un dosar administrativ pentru neîndeplinirea de către conducătorul de vehicul a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri vehiculul.

Pentru refuzul de a trece testarea alcoolscopică, riscă muncă remunerată în folosul comunității de pînă la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport, iar pentru nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor, riscă amendă de la 17.500 pînă la 25.000 de lei, muncă remunerată în folosul comunității pe o durată de la 40 la 60 de ore, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 6 luni la 1 an.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X