COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6867

Gligor crede că Morari este folosită de Platon pentru a distruge cele mai puternice instituții media

14 sep. 13:55   Societate
2324 6

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, și-a declarat susținerea față de echipa postului de televiziune TV8, după dezvăluirile tulburătoare ale jurnalistei Natalia Morari cu privire la faptul că tatăl copilului său este Veaceslav Platon, transmite Noi.md.

Potrivit acestuia Morari ar fi folosită de serviciile speciale ruse pentru „discreditarea și distrugerea celor mai puternice instituții mass-media care au protejat democrația, au luptat cu regimul și corupții din Republica Moldova”. Mai mult, este de părere că urmează atacuri și asupra Jurnal TV.

„Natalia a trădat încrederea oamenilor simpli, și-a trădat colegii, principiile declarate de luptă cu corupția, oligarhii și cu mincinoșii. Și desigur a trădat propria profesie, scuipînd în Codul Deontologic al Jurnalistului”, a declarat Ștefan Gligor.

Astfel, „conștient sau nu, Morari este folosită de Platon și serviciile speciale rusești pentru discreditarea și distrugerea celor mai puternice instituții mass-media care au protejat democrația, au luptat cu regimul și corupții din Republica Moldova. Vorbesc despre TV8 și Jurnal TV. De ce TV8 e clar. De ce Jurnal? Pentru că după ce vor termina cu TV8, va urma Jurnalul”.

„În acest atac concertat, bine regizat, Natalia este folosită ca probă și exemplu că toți cei care au apărut la TV8 și Jurnal TV sînt agenți, oameni corupți, oameni lipsiți de integritate, amorali, etc. Asta nu este așa, iar timpul, faptele din trecut și viitor vor demonstra asta”, a mai adăugat Ștefan Gligor.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽