COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ghoerghe Balan, despre zvonurile că a renunțat la șefia IGP

Ghoerghe Balan, despre zvonurile că a renunțat la șefia IGP

Șeful Interimar al Inspectoratului General al Poliției și-a dat demisia, iar mîine la ședința Guvernului ar urma să fie numit un nou șef al IGP.

Surse demne de încredere din cadrul IGP, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că astăzi Gheorghe Balan a prezentat ministrului MAI, Pavel Voicu, cererea de deimisie din funcție, aceasta fiind deja semnată și înregistrată la secția cadre a MAI, scrie deschide.md.

Mai mult, aceleași surse au ținut să precizeze că mîine, la ședința Cabinetului de miniștri, va fi propusă candidatura unui general la funcția de șef al IGP.


Pe de altă parte, fiind sunat, Gheorghe Balan, a negat faptul că ar fi depus cererea de demisie, dar a ținut să menționeze că va anunța despre plecarea sa din funcție cînd vor spune factorii de decizie din cadrul MAI și cînd va fi emisă o hotărîre de guvern în acest sens.

Amintim că fostul judecător Gheorghe Balan, în vîrstă de 51 de ani, a fost numit în funcția de șef interimar al IGP, în luna iunie curent printr-o hotărîre a Guvernului Sandu, la propunerea cumătrului său Andrei Năstase, care pe atunci deținea funcția de ministru al Afacerilor Interne.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load