X 

Ghișeul unic ar putea fi implementat și în alte puncte de trecere a frontierei de stat

21 apr. 14:01   Societate
2223 0

Controlul comunic ar putea fi implementat și în alte puncte de trecere a frontierei de stat.

Astfel, în perioada sărbătorilor pascale se va implementa pe larg principiul ghișeului unic în cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei de stat.

Potrivit unei note de presă, Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova continuă conlucrarea cu funcționarii vamali după principiul ghișeului unic, pentru a asigura în cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei confortul și circulația degajată și în siguranță.

Rezultatele colaborării cu autoritățile vamale în perioadele de implementare a ghișeului unic, în cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei, în cele mai aglomerate perioade ale anului, demonstrează că o astfel de măsură este viabilă, apreciată de cetățeni și că merită să fie multiplicată în toate punctele de trecere a frontierei de stat.

Proiectele pilot anterioare implementate până acum la Palanca, Tudora și, de curând, în punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița pe sensul de ieșire din țară, au arătat că „ghișeul unic” înseamnă avantaje imediate pentru comoditatea și confortul cetățenilor care traversează frontiera, dar și o strategie eficientă de eliminare a premiselor actelor de corupție și de contacarare a criminalității transfrontaliere.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?