Gheorghe Petic, eliberat din arest

Gheorghe Petic, eliberat din arest

Gheorghe Petic a fost eliberat din arest, după 9 luni de detenție. Judecătorii au anulat sentința instanței de fond și au trimis cauza la rejudecare în aceeași instanță, dar în alt complet de judecată.


Decizia motivată a magistraților va fi prezentată pe 9 august.


Ședința de judecată a durat practic o zi întreagă și în cadrul căreia a fost audiată și pretinsa victimă - femeia care l-a acuzat pe viol pe Gheorghe Petic, după ce ofițerul îb rezervă și fost angajat al poliției de frontieră a făcut dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări. 


Extrem de emoționat, Gheorghe Petic a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au susținut în acest timp, de la familie și apropiați, pînă la cetățeni de rînd, care i-au fost alături, și celor din diasporă.


Presupusa victimă în dosarul lui Gheorghe Petic a fost audiată. Aceasta a fost adusă forțat la Curtea de Apel Chișinău, întrucît nu s-a prezentat la niciuna din cele trei ședințe în care a fost chemată. Presupusa victimă a intrat în sediu sub escorta pazei. În cadrul audierilor toți participanții la ședința de judecată au avut ocazia de-ai acorda întrebări.


Ea le-a declarat magistraților că se cunoștea cu Gheorghe Petic de aproximativ o lună. Aceasta a activat în calitate de asistentă medicală în cadrul IP Ungheni. Avocații lui Petic spun că partea vătămată a venit cu întrebările și răspunsurile pregătite.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load