COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 001 014   INFECTAȚI 393 423(+2681)   TRATAȚI 367 728      DECESE 10 462(+10)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 498

Ghenadie Sîrbu, unul dintre complicii ex-președintelui Curții de Apel Bălți – plasat în arest la domiciliu

25 noi. 2021,, 17:03   Societate
1859 0

Ghenadie Sîrbu, unul dintre complicii ex-președintelui Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș, urmează să fie plasat pentru 20 de zile în arest la domiciliu.

O decizie în acest sens a fost luată joi, 25 noiembrie, de magistrații Curții de Apel Chișinău. Informația a fost confirmată de de către responsabilii din cadrul Procuraturii Generale, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

De asemenea, în privința fostului președinte al Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș, examinarea nu a avut loc, deoarece magistratul Ghenadie Morozan a declarat abținere, iar Gheorghieș va rămîne în arest preventiv.

Potrivit informațiilor, o nouă ședință de judecată va avea loc luni, 29 noiembrie.

Amintim că în data 18 noiembrie, ex-președintele Curții de Apel Bălți, Alexandru Gheorghieș și unul dintre complicii acestuia, au fost plasați în arest preventiv pentru 20 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.


Miercuri, 17 noiembrie, PA a venit cu detalii privind descinderile efectuate la ex-președintele Curții de Apel Bălți.

Procuratura a anunțat că perchezițiile au fost efectuate în mai multe locații: biroul de serviciu, domiciliul și automobilul care se află în folosința magistratului Alexandru Gheorghieș.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X