TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Gest frumos din partea copiiilor deputaților și ai angajaților din Secretariat

Gest frumos din partea copiiilor deputaților și ai angajaților din Secretariat

Copiii angajaților din Secretariat și ai deputaților au învățat bucuria de a dărui într-o acțiune de caritate ”Magia ne unește”, care s-a desfășurat, astăzi, la Parlament, cu participarea angajaților instituției și copiilor lor și ai elevilor de la Școala-internat specială pentru copii surzi și hipoacuzici din Cahul.

Copiii angajaților Parlamentului au participat la asamblarea cadourilor pentru elevii de la Cahul, darurile fiind cumpărate de familiile funcționarilor și ale deputaților, transmite Noi.md.


”În acest mod ne-am dorit să îmbinăm serbarea pentru copiii colegilor noștri cu o lecție de a dărui și i-am invitat pe elevii școlii auxiliare, care nu beneficiază de patronajul altor instituții și care nu au vizitat niciodată Parlamentul, să vină la noi și, împreună cu semenii lor, să trăiască o zi magică”, a menționat Președintele forului legislativ Zinaida Greceanîi.

Copii de la Cahul au participat la prînzul festiv, au discutat cu Moș Crăciun și Crăciunița, au fost colindați de maestrul Constantin Moscovici împreună cu ansamblul Opincuța și au vizionat filmulețe despre Parlament traduse în limbaj mimico-gestual.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load