COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Gaiciuc, despre semnificația zilei de 23 februarie

23 feb. 2020,, 12:29   Societate
4104 5

Cei care au făcut serviciul militar în armata sovietică, desigur, sărbătoresc 23 februarie.

”Desigur, cei care au făcut serviciul în armata sovietică și cei care, dar ei sînt majoritatea, au amintiri frumoase, sentimente frumoase despre această dată, desigur, au dreptul să sărbătorească această dată. Dar este, probabil, imposibil să insistăm că tinerii să sărbătorească această zi, pentru că aceasta este o altă viață, ei nu știu acest lucru, ei știu 3 septembrie - ziua Armatei Naționale și alte date memorabile din țara noastră", a declarat ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, citat de Sputnik, transmite bloknot-moldova.md.

Gaiciuc pledează pentru toleranță și pentru ca toți cetățenii să aibă dreptul lor.

”Dar eu personal nu pot șterge din viața mea acei 20 de ani în care am slujit în armata sovietică. Am cele mai frumoase amintiri, pentru că am învățat ce înseamnă adevărata prietenie, înțelegerea reciprocă, cum să ne sprijinim reciproc, am învățat multe lucruri bune pe care le am în suflet pînă în prezent", a spus Gaiciuc.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X