COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Gaburici despre perchezițiile din gări: În acest domeniu a fost haos

Gaburici despre perchezițiile din gări: În acest domeniu a fost haos

Indiferent de cele întîmplate, scopul primordial este asigurarea serviciilor calitative călătorilor, reflectă mesajul ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, care a cerut administratorului Î.S. „Gările și Stațiile Auto”, Sergiu Popovici, să ia toate măsurile necesare, astfel încît pasagerii să nu aibă de suferit din cauza angajaților, reținuți de Centrul Național Anticorupție.

„Indiferent de cele întîmplate, scopul primordial este asigurarea serviciilor calitative călătorilor. Oamenii nu trebuie să aibă de suferit în niciun fel din cauza angajaților instituției. Astfel de cazuri sînt grave și arată că gestionarea este defectuoasă, iar angajații sînt prizonierii unui sistem vechi de administrare. Sunt necesare măsuri drastice și ordine în acest domeniu, care a fost în haos pe parcursul mai multor ani”, a scris Gaburici pe pagina sa de Facebook.

Ieri procurorii şi ofiţerii CNA au efectuat percheziţii la autogările din nouă raioane ale ţării – Cahul, Căuşeni, Orhei, Bălţi, Edineţ, Drochia, Ungheni, Hînceşti, Ialoveni - inclusiv în Chişinău.


Astfel, 23 de angajaţi ai „Gărilor şi staţiilor auto”, dintre care 12 au fost reţinuţi, cercetaţi penal pentru fapte de corupţie. Milioane de lei, colectate ilegal, de persoane publice pentru acoperirea neregulilor din domeniul transporturilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load