COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Furculiță a depus un denunț la Procuratură cu privire la coruperea lui Gațcan

Furculiță a depus un denunț la Procuratură cu privire la coruperea lui Gațcan

Președintele fracțiunii PSRM Corneliu Furculiță a depus la procuratură un denunț, în care a informat despre coruperea deputatului Ștefan Gațcan.

Ssusține că i-a informat pe anchetatori și despre alte cazuri de tentativă de corupere a unor deputați din fracțiunea PSRM.

"La sugestia procurorilor, pentru a păstra secretul anchetei, conținutul denunțului deocamdată nu poate fi făcut public. Sper, la fel ca și întregul popor, că oamenii legii vor trage la răspundere atît pe cei care cumpără deputații cu milioane de dolari, cît și pe alesul care și-a vîndut mandatul", a scris Furculiță pe Facebook.


Totodată, socialistul a repetat că Ștefan Gațcan trebuie să renunțe la mandatul de deputat, obținut prin munca și efortul echipei PSRM.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Corneliu Furculiță a relatat că anterior Ștefan Gațcan i-a povestit că i se oferă 500 mii de euro ca să părăsească PSRM. Furculiță a precizat că atunci Gațcan a refuzat, ulterior suma s-a triplat și deputatul a acceptat banii.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load