X 
Criza energetică stiri: 1717
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Fundația Ecodava a organizat o nouă acțiune ecologică

5 dec. 2022,, 15:04   Societate
2140 0

La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul Mamei Pămînt au organizat o acțiune ecologică în pădurea orășelului Codru din Chișinău.

Astfel, pe parcursul a cîteva ore, peste 20 de voluntari au colectat peste 60 de saci de gunoi, curățind astfel o parte considerabilă a pădurii din perimetru străzilor Grenoble și Costiujeni. .

Chiar dacă era deza așezat primul strat de zăpadă, voluntarii nu au renunțat la inițiativa lor de acum o săptămînă, și au realizat această acțiune ecologică.

Organizatorii au menționat că această porțiune de pădure este destul de poluată din cauza celor ce nu au o abordare corectă față de mediul înconjurător și fațe de gunoiul pe care îl produc.

La fel, echipa de voluntari și-a propus ca în primăvară să organizeze acțiuni similare împreună cu Primăria Codru pentru a curăța în totalitate această pădure.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?