Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1082

Fundația ECODAVA a aderat la Cupa Euroasiatică a Curățeniei

20 sep. 08:00   Societate
1139 0

Fundația pentru dezvoltare ecologică ECODAVA din Republica Moldova a devenit parte a proiectului Euroasiatic „Cupa Curățeniei”. Proiectul dat presupune transformarea acțiunilor ecologice în acțiuni cu caracter sportiv și de joc, care se vor desfășura după o anumită metodologie interactivă și distractivă. Inițiatorul proiectului este Organizația Jocuri Curate - «Чистые Игры» din Sankt-Petersburg .

În cadrul proiectului, voluntarii de mediu din cadrul Fundației ECODAVA vor participa în cadrul unui stagiu de instruire la Sankt-Petersburg unde pe parcursul mai multor zile vor însuși metodologia de desfășurare a „Jocurilor Curate”, urmînd ca încă un stagiu de practică pentru un grup mai mare de voluntari și instructori de joc să fie desfășurat la Chișinău în prima parte a anului 2023.

După trecerea acestor două etape, voluntarii de mediu de la Chișinău vor fi capabili să desfășoare „Cupa Curățeniei” la Chișinău, iar echipele învingătoare să participe la concursul Euroasiatic care se va desfășura în una din țările CSI în a doua parte a anului 2023.

Fundația ECODAVA este o organizației non-profit și apolitică din Republica Moldova care implementează proiecte de ordin ecologice și de educație ecologică în țara noastră.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав