X 
Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, cere explicaţii de la Veronica Dragalin

6 feb. 07:29   Societate
2861 0

Fostul procuror al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, cere explicaţii de la şefa PA, Veronica Dragalin, privind noul dosar pornit pe familia Dodon.

„Rog să-mi explicați serios, fără zîmbet. La voi în SUA ce se poate întîmpla, dacă cineva, fie el simplu cetățean, procuror sau chiar Președintele SUA, dacă acesta numai ar încerca prin diferite tertip-uri sau jonglări cu normele penale să facă presiune asupra CSJ?”, întreabă Diacov.

Anterior am explicat stupiditatea cazului fostului președinte Dodon cu „spravca” de la medici și ilegalitățile la care s-au dedat procurorii și jurnaliștii autohtoni, făcînd haz de necaz la acest subiect, pe care vreau să-l explic pînă la capăt.

Acest talmeș - balmeș organizat de subalternii zîmbăreței șefei PA, doamnei Dragalin, cu „spravca” lui Dodon are un scop bine determinat.Presiunea deschisă asupra instanței judecătorești (a Curții Supreme de Justiție) pentru ai intimida public pe soții Dodon, inculpați în cîteva cauze penale și a-i schimba măsura de reprimare pe arest la domiciliu”, a menționat fostul procuror al municipiului Chișinău.

„Doamnă procuror șef a PA, Veronica Dragalin!


Lămuriți, vă rog public, așa ca să înțeleagă toți - omul de rînd, guvernarea, procurorii, jurnaliștii independenți și nu chiar, dar și judecătorii moldoveni, care pot fi consecințele?

Dar la noi în R.Moldova ce trebuie să urmeze, cînd niște fraieri în funcții de procurori ilegal, deschis și public fac presiune asupra instanței de judecată din CSJ?

Dar procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție cum trebuie să procedeze cu subalternii săi, îmi explicați?

Poate este cazul să vă prezentați demisia?De

la ministrul Litvinenco nu aștept o reacție adecvată. Pur și simplu nu-l cred”, a mai adăugat Diacov.

„Azi nu mai poți face justiție prin ilegalități, prin abuzuri!

Pentru că sîntem în tinda Europei.

Acolo, în Casa Mare a Europei nu primesc mojicii, care aplică LEGEA după bunul lor plac sau la indicația șefilor, care își bat joc de justiție și calcă în picioare ideea Statului de Drept”, a concis Ivan Diacov.

Reamintim că la data de 3 februarie, Procuratura Anticorupție a informat că, procurorii au dispus recunoașterea și audierea în calitate de bănuiți a ex-președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, soției acestuia și medicului care a confecționat documentul medical fals, pentru călătoria în România.

Fostul șef de stat, Igor Dodon, a anunțat că a anulat deplasarea în România, unde urma să-l însoțească pe fiul său mai mic la un tratament de reabilitare, după ce acesta a suferit de infecția cu coronavirus de tip nou.

36
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий