COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Fostul judecător Ceaus a fost găsit doar în chiloți în regiunea Vinnița

30 iul. 17:15   Societate
1823 2

Fostul judecător din Ucraina, Nicolae Ceaus, dispărut în condiții suspecte de la Chișinău, la începutul lunii aprilie, ar fi fost găsit într-un sat din regiuneaVinița. Portalul strana.ua scrie că ex – judecătorul era îmbrăcat doar în chiloți și le-ar fi spus polițiștilor că ar fi fost răpit.

Jurnaliștii de la strana.ua au publicat și o poză cu Nicolae Ceaus, făcută cel mai probabil în sediul unui inspectorat de poliție.

Acum, Nicolae Ceaus s-ar afla în custodia Serviciului de Securitate al Ucrainei.


Amintim că Nicolae Ceaus ar fi fost răpit din centrul Chișinăului la începutul lunii aprilie. Pe acest caz, oamenii legii au pornit o anchetă și chiar au reținut două persoane care ar fi imlicate în dispariția fostului magistrat din Ucraina. Cazul este investigat și de o comisie specială parlamentară.

Fostul judecător ucrainean a apărut de atunci în mai multe filmulețe video în care a spus că este bine, dar nu a oferit detalii legate de circumstanțele dispariției sale și nici oamenii din spate.

Nicolae Ceaus a fugit în anul 2016 de justiția de la Kiev după ce a fost prins cu mită de 150 de mii de dolari în borcane și s-a ascuns în Republica Moldova.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X