TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Fostul director MoldAtsa: Chetraru minte că nu ne cunoaștem

Fostul director MoldAtsa: Chetraru minte că nu ne cunoaștem

Fostul director MoldAtsa Sorin Stati spune că actualul vicepreședinte al Curții de Conturi, Viorel Chetraru, a mințit cînd a afirmat că nu îl cunoaște.

În declarația dată pentru IPN, Sorin Stati a atașat o captură de ecran al unui schimb de mesaje pe care l-a avut cu Viorel Chetraru.

„Viorel Chetraru minte că nu ne cunoaștem, precum a mințit și în fața Parlamentului cînd vorbea despre beletristica de la Kroll în legătură cu furtul miliardului”, a precizat Sorin Stati.

Din captura de ecran prezentată de Sorin Stati reiese că, în 17 septembrie 2014, i-a solicitat audiență lui Viorel Chetraru, pe atunci director CNA, iar acesta a confirmat.

„Vreau să remarc că nu am apelat la secretariat sau la alt serviciu de la CNA, dar l-am contactat direct, așa cum o făceam permanent”, a precizat Sorin Stati.

Solicitat de IPN, Viorel Chetraru a declarat că nu îl cunoaște pe Sorin Stati, fost director la MoldAtsa. Viorel Chetraru a menționat că sînt aberații afirmațiile lui Sorin Stati că ar fi pus presiune pe el ca să transfere conturile MoldAtsa la Unibank, instituție financiară implicată în frauda bancară.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load