TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Fostul deputat român Cristian Rizea, văzut într-un local de lux la Chișinău

Fostul deputat romîn Cristian Rizea a fost surprins într-un local de lux la Chișinău, după ce ar fi parcat neregulamentar pe o stradă din centrul capitalei, scrie agora.md

La fața locului a fost solicitată intervenția poliției. În fața acestora, politicianul romîn s-ar fi prezentat drept Mihai Cristian.

Amintim că presa din Romînia a publicat informații precum că fostul parlamentar, condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare s-ar ascunde la Chișinău și ar dispune de acte moldovenești.

„Eu sînt de vină? Toată lumea de aici e în regulă?”, a fost întrebarea care le-a adresat-o fostul parlamentar romîn polițiștilor.

Forțele de ordine i-au aplicat o amendă de 750 de lei pentru parcare neregulamentară.


Ulterior, întrebat cine i-a acordat cetățenia Republicii Moldova, Rizea a răspuns: „Legea!”

„Casa mea e în Republica Moldova. De doi ani”, a mai adăugat fostul parlamentar romîn.

Amintim că presa din Romînia precizează că Cristian Rizea este dat în urmărire internațională din data de 19 martie 2019. El a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru trafic de influență și spălare de bani, după ce a cerut și primit mită 300.000 de euro de la un om de afaceri.

Fostul deputat fugise din țară cu două luni înainte de verdict. A fost prins la Chișinău, iar Ministerul Justiției de la București a transmis acolo cererea de extrădare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load