Fosta șefă de la ARBI va continua să lucreze la CNA

Fosta șefă de la ARBI va continua să lucreze la CNA

După un an de activitate în funcția de șefă a Agenției Recuperarea Bunurilor Infracționale (ARBI), Otilia Nicolai și-a dat demisia din funcție, cu permisiunea de a fi numită într-o altă funcție din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA).

Potrivit CNA, Otilia Nicolai și-a dat demisia din motive personale, cerînd să fie numită în funcția vacantă din cadrul Direcției generale urmărire penală. Potrivit unei hotărîri, Colegiul CNA a luat act de demisia Otiliei Nicolai din funcția de șef al ARBI, care va continua să lucreze în cadrul CNA, doar că într-o altă funcție.

Totodată, CNA informează că în scurt timp va începe concursul pentru suplinirea funcției vacante de șef al ARBI. În concurs se pot înregistra persoanele cu studii superioare juridice, care au o vechime în muncă în organele de drept de cel puțin șapte ani, dintre care cel puțin 5 ani în funcția de procuror sau judecător în instanțele judecătorești naționale sau internaționale, de ofițer de urmărire penală sau ofițer de investigații.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load