X 
Cazul Șor stiri: 599

Fosta notară a lui Plahotniuc riscă să revină în penitenciar

7 sep. 2022,, 14:07   Societate
2514 0

14:30 // Magistrații de la Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe prin care fosta notară a lui Plahotniuc, Olga Bondarciuc, a fost transferată în arest la domiciliu. Judecătorii au respins miercuri, 7 septembrie, recursul depus de procurorii PCCOCS care au cerut anularea deciziei Judecătoriei Chișinău prin care Bondarciuc a fost eliberată din Penitenciarul nr. 13 și plasată în arest la domiciliu.

14:00 // Magistrații de la Curtea de Apel urmează să decidă astăzi, 7 septembrie, dacă fosta notară Olga Bondarciuc, recent extrădată din Belgia după un an de căutare internațională, se va întoarce în arest în penitenciar, sau rămîne în arest la domiciliu, notează Noi.md cu referire la replicamedia.

Judecătorii examinează recursul depus de procurorii PCCOCS care cer anularea deciziei primei instanțe prin care Bondarciuc a fost eliberată din Penitenciarul nr. 13 și plasată în arest la domiciliu.

Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către purtărorul de cuvînt al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (pccocs), Emil Gaitur.

Procurorii PCCOCS au cerut Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, la 30 august prelungirea arestului preventiv în privința Olgăi Bondarciuc, cunoscută pentru legalizarea mai multor contracte care implică persoane și companii din anturajul fostului lider PDM Vlad Plahotniuc.


Instanța însă a satisfăcut parțial solicitarea procurorilor șia dispus prelungirea măsurii preventive pentru 30 de zile, însă cu transferarea învinuitei în arest la domiciliu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?