COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 537
Coronavirus stiri: 7867

Fosta consilieră la MAI îi răspunde Anei Revenco: Polițiștii nu vor să fie conduși de incompetenți

28 noi. 2021,, 12:31   Societate
38141 9

Fosta consilieră la MAI Alina Zbancă a venit cu un comentariu, după ce ministra Ana Revenco a declarat că mulți polițiști pleacă din sistem pentru că nu pot face față cheltuielilor.

„Pleacă funcționarii nu pentru că „au credite”, nici pentru că „sînt semnale și se tem”, ei pleacă pentru că nu mai pot tolera excesul de zel”, a scris fosta consilieră Într-o postare pe facebook.

„Trăim timpuri în care oricine poate fi învinuit de orice. Pleacă funcționarii nu pentru că „au credite”, nici pentru că „sînt semnale și se tem”. Ei pleacă pentru că nu mai pot tolera excesul de zel, pentru că “sînt rugați” de cei care la Tv mint frumos, pentru că e rușinos să rămîi, pentru că au obosit să fie puși într-o oală, dar mai ales pentru că sînt conduși de cei mai slabi, de cei pe care orgoliul și răzbunarea i-au orbit.

Într-o zi vor veni alții și vor declara regimul vostru mai monstruos și mai negru decît cel în jurul căruia vă tot învîrtiți ca chiorii și pentru care tot lipiți eticheta “defect” pe oamenii care acum chiar pot fi o salvare.

Și dacă reținerile deja se transformă într-un fenomen, rețineți toată țara, și puneți oamenii undeva la cald, că de la circ nu se încălzesc, da nici de foame nu țin aceste jocuri.


O catastrofă e cînd ajung complexații să conducă unele instituții de aplicare a legii și nu doar. Au uitat de liniile roșii”, a menționat Alina Zbancă.

Ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, a declarat că 70 procente dintre polițiștii care iau mită o fac pentru că „sînt vulnerabili”. „Nu sînt cei care iau mită pentru a-și cumpăra o casă luxoasă, o mașină luxoasă sau să meargă într-o vacanță. Peste 70 la sută dintre aceștia sînt cu credite de consum, cu credite ipotecare, au familii tinere”

9

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X