Preşedintele stiri: 3024
Puterea stiri: 6959

Fost premier despre plafonarea prețurilor la carburanți: ”Este un proiect pregătit de oameni care nu au idee ce se întîmplă pe piață

22 oct. 10:38   Societate
1294 0

Proiectul de lege PAS, care a permis ca ANRE să anunțe zilnic noi majorări de prețuri pentru combustibili, fie a fost scris de către oameni care au interese în acest business, fie cei de la putere n-au înțeles ce votează, crede fostul premier al țării, Ion Chicu, transmite Noi.md.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la postul de televiziune N4.

,, Acela este un proiect pregătit de oameni care nu au idee ce se întîmplă pe piață, pentru că dacă aveau idee nu așa ca un naiv aveau să fluture cu schimbarea să zică gata de astăzi moldovenii o să aibă petrol ca în Arabia.” a declarat Chicu.

Totodată, Chicu spune că acest lucru vorbește despre faptul că fie proiectul dat a fost scris de cineva care are interese în domeniu, fie autorii nu au capacitatea de a înțelege că acest lucru duce inevitabil la o creștere a prețurilor.

,, De aceea votarea legilor, schimbarea asta cu obiectivul de a arăta bine în fața oamenilor nu este rațională și pînă la urmă te taxează” a adăugat Ion Chicu.


Reamintim că ANRE zilnic anunță prețurile plafon pentru carburanți.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X