COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Fost deputat, după organizarea unui maraton: Abordare incompetentă

18 oct. 11:32   Societate
1697 0

Fostul deputat al Platformei DA, Liviu Vovc, a criticat autoritățile pentru organizarea maratonului din acest weekend, la care au participat circa 2 mii de persoane, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Deși au avut acces doar cei vaccinați sau care au prezentat un test negativ la Covid-19, potrivit autorităților, deputatul a spus că organizarea acestui maraton este „în disonanță cu mesajele transmise pînă acum de autorități”. „Spitale pline, recorduri de îmbolnăviri și decese. Cu așa abordare incompetentă vom avea și mai mult”, a comentat acesta.

„Precis nu e Guvernul Chicu la putere? Ziua Vinului nu organizăm căci e pandemie. Hramul? Nu! Același argument. Și după aceasta se organizează un maraton, la care vin cîteva mii de cetățeni. Poliția în loc să asigure respectarea restricțiilor CNESP, asigură buna desfășurare a evenimentului. E clar că acest maraton a fost coordonat cu autoritățile statului.

Iar acest lucru e în disonanță cu mesajele transmise pînă acum de autorități. Spitale pline, recorduri de îmbolnăviri și decese. Cu așa abordare incompetentă vom avea și mai mult.

P.S. sportul e viață, dar chiar în plină pandemie să organizezi o așa aglomerare? Și această aglomerare nu a fost doar la eveniment, dar și la toate intersecțiile de pe str. București unde oamenii așteptau transportul public redirecționat”, a comentat Vovc.


Deși ne aflăm în valul 4 de pandemie de Covid-19, autoritățile nu au renunțat la organizarea Maratonului Internațional, anunțat din timp. Organizatorii au dat asigurări că vor fi respectate toate restricțiile impuse, iar participanții sînt vaccinați sau prezintă un test negativ.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X