X 
Cazul Șor stiri: 594

Forum pentru tineri la Comrat

3 iul. 16:30   Societate
2331 0

Peste 200 de tineri din diferite regiuni ale țării au participat la cea de-a doua ediție a Forumului Tineretului din Moldova, organizat în perioada 30 iunie-2 iulie în orașul Comrat.

Evenimentul a avut drept scop crearea unei platforme de dialog dintre tineri și reprezentanții instituțiilor guvernamentale, printre care înalți oficiali de stat, ambasadori, experți naționali și internaționali. Tinerii au avut ocazia să participe la paneluri de discuții, workshop-uri, dar și la alte activități instructiv-educative de interes comun pentru sectorul de tineret din Moldova.

Ministrul Educației și Cercetării, Anatolie Topală, a declarat că instituția continuă să implementeze politici educaționale în susținerea și în dezvoltarea tinerilor, pentru implicarea lor în diferite sectoare de activitate, transmite Noi.md.

"Investim în tineret și în capacitățile lor de a folosi tehnologiile pentru a face față provocărilor contemporane, modernizăm curricula educațională, introducem profesiile viitorului în instituțiile de învățămînt, creăm condiții bune de studii", a spus ministrul.

Moldova Youth Forum este organizat de Institutul Republican Internațional cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.

2
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?