COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7844

Focuri de armă la frontiera de stat. Ce s-a întîmplat

20 oct. 2020,, 13:52   Societate
1587 0

Doi conaționali sînt cercetați pentru aflare în zona de frontieră fără autorizare. Aceștia au fost observați în timp ce acostau pe malul lacului Manta prin intermediul complexului mobil de termoviziune.

Mai mult, persoanele au ignorat brutal somațiile patrulei Sectorului Poliției de Frontieră Cahul, părăsind locul cu viteză sporită și accidentînd mașina de serviciu.

În după amiaza zilei de ieri, 19 octombrie curent, polițiștii de frontieră au fost alertați de prezența a două persoane pe o barcă cu motor pe lacul Manta. Imediat, la fața locului s-au deplasat angajații SPF Cahul cu mașina de serviciu. Ajungînd în regiunea trecerii cu cale ferată, au stopat mijlocul de transport de model Volkswagen Passat în care se afla doi bărbați și trei cîini de vînătoare. Atît conducătorul auto cît și pasagerul s-au opus solicitării de a se legitima, precum și de a deschide ușa portbagajului. Mai mult, șoferul a încercat să părăsească locul accelerînd în direcția automobilului de serviciu, deteriorînd neesențial bara de protecție din spate.

Astfel, pentru curmarea acțiunilor de nesubordonare, de către polițistul de frontieră au fost efectuate două împușcături cu arma din dotare, în plan vertical. Delincvenții au ignorat și de această dață cerințele legale ale polițiștilor de frontieră, deplasîndu-se cu viteză sporită spre localitatea Crihana Veche.

La scurt timp a fost stabilită identitatea bărbaților și găsiți la adresa de domiciliul al unuia dintre ei. Ambii sînt locuitori ai raionului Cahul cu vîrste de 44 de ani.
Audiate, persoanele au recunoscut doar implicarea lor în accidentul rutier, menționînd că se aflau la o plimbare cu cîinii.


Cercetările vor continua pînă la elucidarea tuturor circumstanțelor privind documentarea aflării neautorizate în zona de frontieră și nesubordonării la solicitările polițiștilor de frontieră. Despre comiterea accidentului rutier și părăsirea locului au fost informați angajații Inspectoratului de Poliție Cahul, care cercetează cazul în continuare.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X