Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Fiscul, cu ochiul pe zonele de agrement în perioada estivală

26 iun. 2019,, 09:10   Societate
2181

În această perioadă se atestă o creștere semnificativă a numărului de clienți deserviți de atare prestatori, crescînd riscul admiterii încălcărilor de ordin fiscal de către agenții economici din segmentul respectiv, în special prin neaplicarea echipamentelor de casă și control la încasarea plăților în numerar.

Riscul sporit de neaplicare a aparatului de casă și control a fost confirmat și în cadrul acțiunilor de monitorizare derulate în perioada anilor precedenți.

În acest context, în vederea evitării fenomenului de eschivare de la onorarea obligațiilor fiscale, pe parcursul lunilor iunie-august 2019, activitatea agenților economici, prestatori ai serviciilor de agrement, va fi monitorizată prin prisma controalelor fiscale inopinate.

Serviciul Fiscal de Stat recomandă agenților economici să respecte întocmai prevederile legislației în vigoare. Totodată, lansăm un apel către toți consumatorii de servicii de agrement să se implice în asigurarea executării normelor legale.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав