COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 404 766   INFECTAȚI 256 187(+45)   TRATAȚI 249 250     DECESE 6175(+2)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1203
Preşedintele stiri: 2783

Filmul "Moldova pe ace" a fost lansat cu subtitrare în două limbi

15 mai. 14:00   Societate
1676 1

A fost lansată versiunea prescurtată a filmului "Moldova pe ace", dedicat problemelor consumului și distribuirii drogurilor în Moldova, transmite Noi.md.

Versiunea prescurtată a acestui videoclip, intitulată "Care este pericolul noilor tipuri droguri și cum să protejăm adolescenții", este însoțită de subtitrări automate în limbile moldovenească și rusă.

După cum se știe, consumul de droguri este una dintre cele mai grave probleme ale societății moderne. Statisticile mondiale arată o creștere a narcomaniei în întreaga lume, inclusiv în Moldova. În film se relatează detaliat despre narcomania în Moldova, pericolele noilor tipuri de droguri, cine se ocupă cu distribuirea drogurilor și cum să protejăm tinerii de ele.

În film sînt prezentate date despre numărul oficial și real al persoanelor dependente de droguri din Moldova și din lume, despre dinamica consumului de droguri în Moldova, se vorbește despre noile tipuri de substanțe narcotice, pericolele drogurilor sintetice, tehnologiile moderne de distribuție a drogurilor și prevenirea dependenței de droguri în rîndul tinerilor.

De asemenea, în video se vorbește și despre cine "protejează" distribuirea drogurilor și este adusă drept exemplu istoria personală de revenire a unui fost dependent de droguri la viața normală.


Autorul proiectului, susținut de portalul Noi.md, este Alexandr Stahurschii. Iar scopul proiectului în sine este de a arăta pericolul real al dependenței de droguri ca fenomen social pentru țară, de a face o profilaxie stilului sănătos de viață.

Drogurile sînt un RĂU! Folosirea lor sub orice formă dăunează sănătății și chiar pune viața în pericol.

Filmul cu subtitrări poate fi vizionat aici. Pentru a schimba limba, accesați setările video, categoria "subtitrări".

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?