X 
Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Filmul CARBON va fi proiectat la Londra în această lună

7 ian. 13:15   Societate
1712 0

Noutăți bune pentru diaspora din Marea Britanie! Filmul CARBON, care umple sălile în Moldova de cîteva luni, ajunge și la Londra. La premieră vor fi prezenți actorii principali care vor răspunde la întrebările spectatorilor.

Proiecția filmului va avea loc pe 28 ianuarie, începînd cu ora 18.00 la Genesis Cinema, scrie Noi.md cu referire la diez.md.

La ecranizarea din Londra vor fi prezenți actorii principali: Dumitru Roman, Ion Vîntu și Adriana Bîtcă, dar și unul dintre producătorii filmului, Marin Cumatrenco. Veți putea adresa întrebări actorilor după proiecție și veți putea face fotografii împreună.

E de menționat că filmul va avea subtitrări în engleză, deci puteți să vă aduceți și prietenii britanici.

Organizatorii menționează că locurile nu sînt numerotate, iar așezarea în sală se va face în ordinea venirii, după principiul „primul-venit, primul-servit”. Un bilet costă 25 de lire sterline și poate fi procurat online. Mai multe detalii despre proiecția filmului găsiți aici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?